Η ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ
ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

Ένα νησί μακρυά από τον μαζικό τουρισμό όπου η θάλασσα είναι κρυστάλλινη. Η χαρά να ανοίγεις τα παράθυρα κάθε πρωί σαν να ονειρεύεσαι μπροστά σ’ένα τοπίο που σου κόβει την αναπνοή. 

Ψάρι φρέσκο κάθε μέρα, ο αστακός ζωντανός της προηγούμενης μέρας χωρίς να πληρώσεις αλμυρό λογαριασμό. Κόσμος συμπαθητικός, ευχάριστος, χαρούμενος που σε φέρνει κοντά του και σε κάνει να ξεχάσεις τα προβλημάτά σου. Η θάλασσα τυρκουάζ, ο ουρανός γαλάζιος, οι νύχτες ξάστερες από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβρη. Ένα σπίτι λευκό, φρέσκο και ήσυχο σε μια «χώρα» που απλώνεται κάτω από το Βενετικό Κάστρο του 500 . Να απολαμβάνεις στην βεράντα το ποτό σου θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα, την κοκκινισμένη θάλασσα στο πιο όμορφο πανόραμα του νησιού. Να αφήνεις πίσω σου όποια προβλήματα κι αν σε απασχολούν.

Μια Ελλάδα μακρυνή μα αναλλοίωτη, στο κέντρο του Αιγαίου, ανέπαφη από την μαζική τουριστική μόλυνση, μα σε συνεχή επαφή με τον ουρανό. Να γνωρίζεις ευχάριστο κόσμο, να δημιουργείς σχέσεις με ανθρώπους που θα μοιράζεσαι μαζί του τις ίδιες χαρές. Ένας θησαυρός κοντά σου.